Optimum Nutritrition Gold Standard Whey 2273g.

75,00 €
Skonis
Kiekis

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard - neabejotinas lyderis tarp baltyminių maisto papildų visame pasaulyje! Vieno populiariausių JAV bei visame psaulyje internetinių puslapių Bodybuilding.com 100% Whey Gold Standard 8 metus iš eilės (nuo 2005 metų) pripažįstamas geriausiu baltyminiu produktu. Optimum Nutrition mokslininkai vis tobulina Whey Gold Standad baltymoo sudėtį, kad šis būtų geriausias iš visų. Ir jiems tai puikiai sekasi!

  • ·         Tik pačios aukščiausios kokybės baltymai!
  • ·         Net 4 g L-Glutamino ir 5 g BCAA vienoje porcijoje
  • ·         Sudėtyje yra fermentų gerinančių baltymų įsisavinimą
  • ·         Tinka tiek laikantis dietos, tiek siekiant padidinti liesą raumenų masę
  • ·         Puikaus skonio ir lengvai išmaišomas

ON Whey Gold sudėtis tiesiog neįtikėtina. Pagrindinis baltymų šaltinis – pieno išrūgų izoliatas, kuris pasižymi aukšta biologine verte, dideliu šakotosios grandinės amino rūgščių (BCAA), organizme nesintetinamų amino rūgščių (EAA) bei L-Glutamino kiekiu.

ON Whey Gold Standard baltymų formulę sudaro:

  • ·         Mikrofiltruotas išrūgų izoliatas
  • ·         Joninių mainų proceso metu išgautas išrūgų izoliatas
  • ·         Ultrafiltruotas išrūgų koncentratas
  • ·         Hydrowhey® išrūgų peptidai

Gaminant ON Whey Gold Standard naudojama Hydrowhey® technologija, kurios dėka baltymai hidrolizuojami (suskaidomi) iki smulkių darinių – peptidų. Peptidai, tai amino rūgščių dariniai, kurie reitai patenka į kraujotakos sistemą bei pernešami į audinius, tame tarpe ir dirbančius raumenis. Norint, kad fizinį krūvį patyrę raumenys kuo greičiau atsistatytų, greičiau pradėtų vystytis, labai svarbu, kad amino rūgštys kuo greičiau patektų į raumenis. Kuo kokybiškesnės amino rūgštys (BCAA, EAA), tuo greičiau atsistato raumenys. Kuo greičiau atsistato raumenys – tuo greičiau jie vystosi..

Kaip bebūtų, išrūgų izoliatas bei Hydrowhey® technologijų dėka išgaunami peptidai yra brangūs, bet kartu geriausi baltymų šaltinai, kuriuos tik galima panaudoti proteinų gamyboje. Kompanija Optimum Nutrition didžiuojasi, kad siūlo tik tai, kas geriausia, ir tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kuri daro ON Whey Gold Standard proteiną geriausiu!

Minėtų technologijų dėka kiekvienoje ON Whey Gold Standard porcijoje yra net 24 g aukščiausios kokybės baltymų, labai mažai riebalų, laktozės ir kitų medžiagų, kurios organizmui nereikalingos.

Šis aukštos kokybės baltyminis produktas yra puikaus skonio, o taip pat labai lengvai ir greitai tirpsta.

Grynasis kiekis: 2273g (77 porcijos po 29,4g / 74 porcijos po 30,4g / 73 porcijos po 31g / 71 porcija po 32g).
Specialios mitybinės paskirties produktas skirtas sportininkams (su saldikliais).

Maistinė ir energinė vertė (bananų skonio):, 1 porcijoje - 31 g miltelių

Energinė vertė, 485kJ/116kcal

Baltymai   , 24,3g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 2,4 g (1,4g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1 g (0,6g)

Natris   , 100 mg

Maistinė ir energinė vertė (braškių skonio):, 1 porcijoje - 31 g miltelių

Energinė vertė, 463kJ/110kcal

Baltymai   , 24,2 g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,3g (1,1g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 0,9g (0,5g)

Natris   , 77mg

Maistinė ir energinė vertė (braškių-bananų skonio):, 1 porcijoje - 31 g miltelių

Energinė vertė, 475kJ/113kcal

Baltymai   , 24,4g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,6g (1,3g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1g (0,6g)

Natris   , 76mg

Maistinė ir energinė vertė (dvigubo šokolado skonio):, 1 porcijoje - 31 g miltelių

Energinė vertė, 474kJ/113kcal

Baltymai   , 23,9g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,8g (1,2g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1,1g (0,7g)

Natris   , 74mg

Maistinė ir energinė vertė (kapučino skonio):, 1 porcijoje - 32 g miltelių

Energinė vertė, 498 kJ/119 kcal

Baltymai   , 24,7g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 2.3g (1,4g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1.2g (0,7g)

Natris   , 77  mg

Maistinė ir energinė vertė (karamelės skonio):, 1 porcijoje - 32 g miltelių

Energinė vertė, 509kJ/122kcal

Baltymai   , 24,9g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,8g (1,2g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1,6g (0,7g)

Natris   , 136mg

Maistinė ir energinė vertė (pieniško šokolado skonio):, 1 porcijoje - 32 g miltelių

Energinė vertė, 501kJ/120kcal

Baltymai   , 24,6g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 2,3g (1,4g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1,3g (0,7g)

Natris   , 152mg

Maistinė ir energinė vertė (prancuziskos vanilės skonio):, 1 porcijoje - 31 g miltelių

Energinė vertė, 490kJ/117kcal

Baltymai   , 25,2g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,7g (1,3g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1g (0,7g)

Natris   , 109mg

Maistinė ir energinė vertė (rocky road skonio):, 1 porcijoje - 30,4 g miltelių

Energinė vertė, 472kJ/113kcal

Baltymai   , 24g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 2,3g (1,3g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1g (0,7g)

Natris   , 152mg

Maistinė ir energinė vertė (sausainių ir kremo skonio):, 1 porcijoje - 30,4 g miltelių

Energinė vertė, 462kJ/110kcal

Baltymai   , 24g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 2.4g (1,1g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 0.7g (0,5g)

Natris   , 194 mg

Maistinė ir energinė vertė (šokoladinės mėtos skonio):, 1 porcijoje - 30,4 g miltelių

Energinė vertė, 478kJ/114kcal

Baltymai   , 24 g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,6g (1,1g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1,3g (0,2g)

Natris   , 105mg

Maistinė ir energinė vertė (tropinių vaisių skonio):, 1 porcijoje - 30,4 g miltelių

Energinė vertė, 474kJ/113kcal

Baltymai   , 24g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 2,2g (1,4g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1g (0,6g)

Natris   , 74mg

Maistinė ir energinė vertė (vanilinių ledų skonio):, 1 porcijoje - 29,4 g miltelių

Energinė vertė, 466kJ/111kcal

Baltymai   , 24g

Angliavandeniai (iš kurių cukrūs)   , 1,6g (1,2g)

Riebalai (iš kurių sotieji)   , 1g (0,6g)

Natris   , 75mg

Sudedamosios dalys:

Bananų skonio: išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), bananų aromato kvapiosios medžiagos, dažiklis (kurkuminas), druska, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Braškių skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), braškių aromato kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis), dažiklis (burokėlių raudonaisis), saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Braškių-bananų skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), braškių ir bananų aromato kvapiosios medžiagos, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), dažiklis (burokėlių raudonaisis), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Dvigubo šokolado skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), kakavos milteliai, šokolado aromato kvapiosios medžiagos, augalinis aliejus, maltodekstrinas, pieno baltymai, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Kapučino skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, hidrolizuotas išrūgų baltymų izoliatasi, emulsiklis (sojos lecitinas), kakavos milteliai, kava, kvapiosios medžiagos, saldikliai (sukralozė, acesulfamas K) , virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Karamelės  skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), kakavos milteliai, karamelės aromato kvapiosios medžiagos, augalinis aliejus, maltodekstrinas, pieno baltymai, druska, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Pieniško šokolado skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), kakavos milteliai, pieniško šokolado aromato kvapiosios medžiagos, augalinis aliejus, maltodekstrinas, pieno baltymai, druska, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Prancuziskos vanilės skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), stabilizatorius (dekstrinas), druska, vanilės aromato kvapiosios medžiagos, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Rocky road skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), kakavos milteliai, šokolado aromato kvapiosios medžiagos, druska, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Sausainių ir kremo skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas,hidrolizuotas išrūgų baltymų izoliatas, emulsiklis (sojos lecitinas), kvapiosios medžiagos, sausainių gabaliukai (kviečių miltai, cukrus, all vegetable shortening, kakavos milteliai, druska, kildinančios medžiagos(natrio bikarbonatas)), druska, stabilizatoriai (karagenas, guaro derva), saldikliai (sukralozė, acesulfamas K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Šokoladinės mėtos skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, augalinis aliejus, maltodekstrinas, pieno baltymai, druska, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K),  tirštiklis celiuliozės gelis, virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Tropinių vaisių skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), tropinių vaisių aromato kvapiosios medžiagos, dažiklis (burokėlių raudonasis), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis), saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Vanilinių ledų skonioišrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų peptidai, emulsiklis (sojos lecitinas), stabilizatorius (dekstrinas), vanilinių ledų aromato kvapiosios medžiagos, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), virškinimo fermentai (amilazė, proteazė, celulazė, beta-D-galaktosidazė, lipazė).

Informacija apie alergenus: produkto sudėtyje yra pieno ir sojos. Gali būti kiaušiniųglitimo ir riešutų pėdsakų.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.

Įspėjimai: Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalifikuotu sveikatos specialistu (ypač nepilnamečiams asmenims arba nėščioms/ žindančioms moterims).

Vartojimas: Vieną kaušelį produkto (1 porciją apie 30g priklausomai nuo skonio) sumaišyti su 200-300 ml pieno, vandens, jogurto ar sulčių. Maišyti mikseryje, gertuvėje arba šaukštu puodelyje 20 – 30 sekundžių, kol visiškai ištirps. Vartoti 1-3 porcijas per dieną, iš kurių vieną porciją rekomenduojama išgerti po treniruotes. Gali būti dedamas į konditerinius gaminius.