Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey 2390g. +dovana

52,00 € Sutaupote 10,00 €
62,00 €
Kiekis
Išparduota

Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey Protein – itin kokybiškas, mažai riebalų bei angliavandenių turintis proteinas.

  • ·         Net 25g. baltymų 30-ies gramų porcijoje (100g./85%)

  • ·         6g. BCAA porcijoje

  • ·         4,2g. Glutamine porcijoje

  • ·         Greito įsisavinimo išrūgų baltymai

  • ·         Tinka visų sporto šakų profesionalams ir megėjams

Baltymai – tai vienas svarbiausių maisto papildų visiems atletams.  Jie labai reikalingi tiek užsiimantiems ilgalaikėmis, didelio intensyvumo, ištvermės reikalaujančiomis treniruotėmis, tiek megėjams aktyvų gyvenimo būdą propoguojantiems savo malonumui. Užsiėmimų trukmė ir intensyvumas didele dalimi nulemia, kurios maistinės medžiagos yra naudojamos energijos gavimui. Treniruočių tvarkaraštis, susidedantis iš mažo ir vidutinio intensyvumo ilgos trukmės užsiėmimų reikalauja didelio kiekio “degalų” – dažnai daugiau, nei angliavandenių ir riebalų atsargos organizme efektyviai gali jų suteikti. Todėl ilgos trukmės aerobinių užsiėmimų metu organizmas pradeda naudoti struktūrinius ir funkcinius baltymus. Didelio intensyvumo trumpų užsiėmimų metu daugiausiai naudojama gliukozė, kas išsaugo organizmo baltymų atsargas.

Siekdami patenkinti atletų poreikius, Ultimate Nutrition į Prostar Whey sudėtį įtraukė visas esmines ir neesmines amino rūgštis, kad raumenų masė augtų tiek po ilgų, tiek po trumpų didelio intensyvumo užsiėmimų. Tai ypatingas maistinių medžiagų mišinys, kuriame yra ir galinčių imunitetą stiprinti sudedamųjų dalių, specialiu procesu išgautų iš išrūgų baltymų. Kadangi treniruotės apkrauna imuninę sistemą, Prostar Whey – geriausias maisto papildas gyvenantiems aktyvų gyvenimą. Tačiau, Prostar Whey tinka ne tik atletams. Jis gali padti palaikyti gerą raumenų būseną ir savaitgaliais aktyviai besilinksminantiems žmonėms.

Be to, Prostar Whey gali suteikti visapusišką paramą dėl senyvo amžiaus nykstantiems ar nukentėjusiems raumenims. Ultimate Nutrition Prostar Whey iš tiesų yra čempionų maistas!

Kaip Prostar Whey vartojamas?

Jis gali būti vartojamas daugeliu įvairių būdų. Dažniausiai jis sumaišomas su vandeniu ar kitu gėrimu. Jis gali būti vartojamas kelis kartus per dieną, kad suteiktų energijos, bet naudingiausia jį vartoti iškart po intensyvių treniruočių. Du-trys papildo vartojimai per dieną rekomenduojami užsiimantiems energingomis treniruotėmis, ir norint išlaikyti teigiamą azoto balansą Tai gali padėti organizmui atstatyti ir auginti raumenis, o taip pat minimizuoti raumenų išsekimą.

Kaip Prostar Whey stiprina imunitetą?

Išrūgų baltymai gali turėti ypatingą imuniteto stiprinimo poveikį, padidinant antioksidantų kiekį organizme. Be to, Prostar Whey yra paruoštas tokiu būdu, kad būtų išsaugomi imunitetą stiprinantys baltymai, tarp kurių yra β-globulino, α-laktalbumino, glikomakropeptidų, imunoglobulinų ir laktoferino. Visos šios sudedamosios dalys gali padėti stiprinti imuninę sistemą, kuri neišvengiamai silpnėja ilgų treniruočių metu.

Koks Prostar Whey skonis?

Prostar Whey sumaišytas su natūraliais braškių ir vanilės skoniais, kad nesijaustų sintetinio skonio, kurį turi amino rūgštys. Svarbu paminėti, kad šis skonis – sudėtingo žemos temperatūros proceso, kurio metu naudojami reikalingi filtravimai, siekiant išsaugoti svarbiausias išrūgų savybes, pasekmė.

Ar Prostar Whey skatina augimo hormono gamybą?

Insulininis augimo faktorius – 1 (IGF-1) yra hormonas, pagaminamas augimo hormono metabolizmo metu. Pagaminamo IGF-1 kiekis susijęs su augimo hormono kiekiu. Tyrimai parodė, kad IGF-1 kiekis pakyla tiesiogiai proporcingai suvartojamų maistinių baltymų kiekiui ir kokybei. Išrūgų hidrolizavimas padidina jų biologinę vertę, todėl paskatinama IGF-1 gamyba. Dėl šių savybių išrūgų baltymai tampa geriausiais kultūrizmui skirtais baltymais.

Viena porcija: 30 g.

Grynasis kiekis: 2390 g.

Rekomenduojama paros norma: 30 g.

Sudėtis 100 g, 1 kaušelyje(30g)

Energinė vertė, 400kcal/1673kJ, 120kcal/502kJ

Iš riebalų, 33kcal/140kJ, 10kcal/42kJ

Riebalai, 3,3 g, 1 g

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 1,7 g, 0,5 g

Angliavandeniai, 6,7 g, 2 g

Iš jų cukrų, 3,3 g, 1 g

Baltymai, 83,3 g, 25 g

Natris, 100 mg, 30 mg

Cholesterolis, 67 mg, 20 mg

, 1 kauš., RMV*

Kalcis, 200 mg, 25%

Geležis, 0,36 mg, 3%

Vitaminas C, 0,2 mg, <1%

Vitaminas A, 34,4 µg RE, 4%

* RMV – referencinė maistinė vertė.

Sudedamosios dalys: baltymų mišinys (išrūgų baltymų izoliatas [pienas],  išrūgų baltymų koncentratas [pienas], išrūgų peptidai [pienas]); kvapiosios medžiagos; dažiklis - raudonųjų burokėlių milteliai; kalcio karbonatas; antioksidatorius - sojos lecitinas [soja]; saldikliai - acesulfamas K, sukralozė; geležies fumaratas; L-askorbo rūgštis (vit. C); beta karotenas (vit. A).

Vartojimas: 1 porciją (1 kaušelį/30g) sumaišyti su 240ml vandens ar jūsų mėgstamo gėrimo. Sporto dienomis vieną porciją išgerti tuoj pat po treniruotės. Ne sporto dienomis iškart ryte atsikėlus arba tarp valgymų. Priklausomai nuo baltymų poreikio, porcijų kiekis per dieną gali būti padidintas.

Įspėjimai: Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.