-17%

Real Pharm Amino Rest 500g.

29,00 € Sutaupote 6,00 €
35,00 €
Skonis
Kiekis

Amino Rest (Real Pharm)

  • ·         Skirta efektyviam atsistatymui po fizinių krūvių, bei liesos raumenų masės išlaikymui ir vystymui. 

  • ·         Tinka tiek megėjui, tiek profesionalui, tiek profilaktiškai norint praturtinti savo mitybą.

  • ·         Instantized BCAA – puikiai tirpsta vandenyje, bei įsisavina.

  • ·         Mikronizuotas L-glutaminas – lengviau ir greičiau įsisavinamas organizme.

Amino rest – sudarytas iš esminių amino rūgščių – BCAA (leucinas, izoleucinas, valinas) ir pagrindinės amino rūgšties - L-glutamino. 

Sudėtyje panaudotos BCAA instantized (super tirpios)  amino rūgštys. Dėl to jos puikiai įsisavinamos organizme. BCAA amino rūgštys užima apie 30% visų amino rūgščių dalies esančių organizme. Tai tobulas pasirinkimas prieš, per ir po treniruotės. BCAA gali padėti apsisaugoti nuo raumenų masės irimo, o taip pat greičiau atsistatyti po fizinio krūvio. Pakankamas BCAA amino rūgščių kiekis organizme užtikrina sėkmingą liesos raumenų masės vystymąsi arba bent jau turimos raumenų masės išlaikymą kuomet laikomasi riebalų deginimo programos ir dietos.

L-glutaminas žmogaus organizme užima net 60% visų amino rūgščių dalies. Tai lyg pamatas statomam namui. Jis gali padėti padidinti ląstelių tūrį ir paspartinti baltymų gamybą, sumažinti baltymų skilimą, efektyvinti riebalų įrimą, optimizuoti augimo hormono išsiskyrimą ir stiprinti imuninę sistemą, visos šios sąlygos užtikrina efektyvesnį atsistatymą po fizinio krūvio. L-glutaminas ypač svarbus raumenų „ryškinimo“ periodu, kada suvartojama mažai angliavandenių ir laikomasi dietos bei daug prakaituojama sporto salėje. Kadangi glutaminas gali padėti atstatyti smarkiai kritusį glikogeno lygį ir išlaikyti liesą raumenų masę, dietos metu jis turėtų tapti vienu svarbiausių maisto papildų.

Maisto produktas sportuojantiems

Milteliai (apelsinų skonio, su saldikliais)

Porcijos dydis: 1½ kaušelio (11,4 g).

Grynasis kiekis: 500 g.( 43 porcijos)

Rekomenduojama paros norma: 4 kaušeliai (22,8 g).

Sudėti 100 g, 1 porc. (11,4g)

Energinė vertė, 1468kJ/351kcal, 167kJ/40kcal

Riebalai, 0 g, 0 g

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 0 g, 0 g

Angliavandeniai, 0 g, 0 g

Iš jų cukrų, 0 g, 0 g

Baltymai, 87,72 g, 10 g

Druska, 0 g, 0 g

100 g, 1 porc. (11,4g)

L-glutaminas, 43,86 g, 5000 mg

BCAA amino rūgštys, 43,86 g, 5000 mg

L-leucinas, 21,93 g, 2500 mg

L-izoleucinas, 10,97 g, 1250 mg

L-valinas, 10,97 g, 1250 mg

Sudedamosios dalys: L-glutaminas; BCAA (L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas); rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinų rūgštis; kvapiosios medžiagos; saldiklis - sukralozė; dažiklis - saulėlydžio eltonasis FCF (E110 gali neigiamai paveikti vaikų dėmesį ir aktyvumą).

Vartojimas: 1 porciją (2 kaušelius/11,9 g.) produkto išplakti su 200ml vandens ar sulčių ir išgerti. Vartoti 2 kartus per dieną.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, ir vaikams. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.