Real Pharm L-Carnitine 90kaps.

15,00 € Sutaupote 8,00 €
23,00 €
Kiekis
Išparduota

L-Carnitine (Real Pharm) – farmacinė kokybė

L-karnitinas - tai natūrali, į B grupės vitaminus panaši veiklioji medžiaga, kuri yra svarbi energijos gamybos procese ir riebalų metabolizme. Tai aminorūgščių junginys, reikalingas raumenims, širdžiai, kepenims, inkstams, galvos smegenims, imuninei sistemai.

L-karnitinas yra sintetinamas žmogaus organizme (kepenyse ir inkstuose), tačiau dėl įvairių priežasčių jo pasigaminama nepakankamai, pvz. augančiame organizme, vegetarams ar nepakankamai besimaitinantiems, daug sportuojantiems ar intensyviai dirbantiems žmonėms. Taip pat L-karnitino daugiau reikia esant stresui, ilgalaikei įtampai, vartojant daug riebalų. O kad raumenys išlaikytų tonusą, tai L-karnitino turi gauti pastoviai. Taip pat L-karnitinas yra svarbi maistinė medžiaga, kuri gali padėti aprūpinti energija dirbančius raumenis, o taip pat susilpninti laisvųjų radikalų susidarymą.

Pagrindinė L-karnitino metabolizmo funkcija yra riebalų pernešimas į ląstelių mitochondrijas, kur jie panaudojami energijai gaminti, tokiu būdu neleidžiama jiems kauptis.

L-karnitinas – tai populiariausias ir išties veiksmingas maisto papildas, pradedant laikytis riebalų mažinimo programos ir dietos, bei norint paaktyvinti smegenų veiklą.

Maisto papildas

Kapsulės

90 kapsulių

Kapsulės svoris: 1083 mg

Grynasis kiekis: 162,5 g

Rekomenduojama paros norma: 1 kapsulė

Sudėtis:, 1 kapsulėje

L-karnitinas, 900 mg

Sudedamosios dalys: L-karnitinas; kapsulė (želatina, vanduo, dažiklis - titano dioksidas)

Vartojimas: 1 kapsulę 1 kartą per dieną.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims,ir vaikams. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.