Real Pharm Tribulus 150 kaps.

23,00 €
Kiekis

Tribulus (Real Pharm) – farmacinė kokybė

Gulsčioji ragužė (lot. Tribulus terrestris). Pradėjus plačiau tyrinėti gulsčiosios ragužės poveikį buvo pastebėta, kad šis augalas gali turėti įtakos vyriškojo hormono (testosterono) kiekiui kraujyje, stiprinti imunitetą, didinti ištvermę, taip pat mažinti nereikalingo vandens kaupimąsi raumens audinyje bei cholesterolio kiekį kraujyje. Jis susijęs su tokiu hormonu kaip (LH), testosterono ir (FSH) gamyba. Manoma, kad ragužės ekstrakte esantis saponinas protodioscinas skatina liuteinizuojančio hormono (LH) gamybą ir tokiu būdu gali padidinti testosterono išskyrimą organizme. Ragužės ekstraktų poveikis lytiniams hormonams buvo patvirtintas moksliniais tyrimais.

Padidinę natūralų organizmo testosterono lygį, pastebėsime ženkliai padidėjusią jėgą bei ištvermę treniruočių metu. Testosteronas yra pagrindinis vyriškas hormonas, atsakingas netik už raumenų išsivystymą, jų augimą ar baltymų sintezę, bet ir už libido (lytinį potraukį), erekcijos kokybę, nuotaiką, energiją, kognityvines funkcijas ir kt. Padidėjęs testosterono lygis ženkliai pagreitina baltymų sintezę, todėl raumenys bei jėga auga greičiau, pagreitėja atsistatymas po fizinio krūvio.

Maisto papildas

Kapsulės

150 kapsulių

Kapsulės svoris: 1123 mg

Grynasis kiekis: 168,5 g

Rekomenduojama paros norma: 1 kapsulė

Sudėtis:, 1 kapsulėje

Gulsčiosios ragužės vaisių ekstraktas, 1000 mg

Sudedamosios dalys: gulsčiosios ragužės (Tribulus terrestris) vaisių ekstraktas (60% saponinų); kapsulė (želatina, vanduo, dažiklis - titano dioksidas).

Vartojimas: 1 kapsulę 1 kartą per dieną su maistu.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims,ir vaikams. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.