Real Pharm Amino 8500 400 tab.

34,00 €
Kiekis

Amino 8500 yra veiksmingas amino rūgščių šaltinis, pagamintas iš aukščiausios kokybės išrūgų baltymų koncentrato. Šis produktas yra puikus visų amino rūgščių šaltinis, įskaitant šakotosios grandinės amino rūgštis (BCAA) ir glutaminą. Kiekvienam fiziškai aktyviam organizmui reikia didesnio kiekio amino rūgščių, kurios ne tik padeda vystyti liesą raumenų masę, bet ir išlaikyti teigiamą azoto balansą ir organizmo prisitaikymą prie intensyvaus krūvio. Amino 8500 padeda slopinti raumenų baltymų irimą ir pagreitinti raumenų atsistatymą po fizinio krūvio efektyviausiu įmanomu būdu.

Viena porcija Amino 8500 suteikia 10000 mg aukščiausios kokybės išrūgų baltymų koncentrato, kuris padeda greičiau pasiekti aukštesnių tikslų.

Maisto papildas

Tabletės

400 tablečių

Tabletės svoris: 1500 mg

Grynasis kiekis pakuotėje: 600 g

Rekomenduojama paros norma: 8 tabletės.

Sudėtis:, 1 tabletėje, 8 tabletėse

Išrūgų baltymų koncentratas, 1250 mg, 10000 mg

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas; lipnumą reguliuojančios medžiagos - monokalcio fosfatas, silicio dioksidas; emulsiklis - magnio stearatas.

Vartojimas: 1 porciją (8 tabletes) 1 kartą per dieną.

Įspėjimai: Produktas skirtas suaugusiems, sveikiems asmenims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.