-25%

Real Pharm Real Isolate 100 700g.

24,00 € Sutaupote 8,00 €
32,00 €
Skonis
Kiekis

IŠRŪGŲ BALTYMŲ IZOLIATAS ( angliškai Whey Protein Isolate - WPI). Šis baltymas yra grynesnis nei išrūgų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas ir dar papildomai apdorojamas jonų keitimosi būdu. Ko pasekoje baltymo sudėtyje išlaikomas aukštas BCAA amino rūgščių kiekis, bei aukšta produkto biologinė vertė. Papildomas perdirbimas leidžia padidinti baltymo koncentraciją produkte. Todėl izoliatas, turi dar šiek tiek mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantis dietos. Izoliatas yra biologiškai vertingesnis už koncentratą. Izoliatas geriau tinka vartoti prieš treniruotes ir po jų: nes lengviau virškinamas ir greičiau pasisavinamas, nealergizuoja, dažniausiai tinka žmonėms, kurie ne toleruoja laktozės. Bet taip pat yra šiek tiek brangesnis už koncentratą.

PIENO BALTYMŲ IZOLIATAS (angliškai Milk Protein Isolate - MPI)  - iki šių laikų retai vartota žaliava – taip vadinamas, pieno baltymų izoliatas. Šis baltymas sudarytas iš 80% kazeino ir 20% išrūgų baltymų. Esminis pieno baltymų izoliato privalumas yra tame, kad jis sujungia geriausias teigiamas kazeino ir išrūgų baltymų savybes. Išrūgų baltymai teikia greičiausiai patenkančias į kraują amino rūgštis, stimuliuoja baltymų sintezę ( anabolinis poveikis ). Tai anksti ryte arba po treniruotės pageidautinas efektas. Iš kitos pusės, kazeino amino rūgštys – lėtai absorbuojamos, kas reiškia antikatabolinį poveikį. 
Didesnis BCAA kiekis išrūgų baltymuose yra puikiai suderinamas su didesniu L-glutamino kiekiu kazeine. Šios abi baltymų rūšys optimaliai sąveikauja organizmo ląstelių regeneracijoje ir ląstelių vandens apykaitos optimizacijoje. Jei galvoti toliau, laktozės kiekis iš pieno baltymų izoliato sudaro mažiau nei 1%, o baltymų kiekis - daugiau nei 90%, tai tampa visiškai aišku, kad kalbama apie aukštos kokybės baltymų šaltinį, kuris ne tik padeda pasiekti atletams puikių rezultatų, bet ir yra gerai virškinamas, bei toleruo-jamas. Atletai, besiruošiantys varžyboms, vertina žemą laktozės kiekį pieno baltymų izoliatuose, nes, prieš varžybas, svarbu minimalizuoti vandens kiekį po oda.

PIENO BALTYMŲ IZOLIATO YPATYBĖS: 
• anabolinis efektas dėl greitos rezorbcijos virškinimo trakte ( išrūgų baltymas ); 
• antikatabolinis efektas, kai sumažinamas raumens baltymo irimas dėl lėto pasisavinimo ( kazeinas ); 
• didelis kiekis BCAA amino rūgščių - regeneracinis poveikis; 
• didelis kiekis L-glutamino – amino rūgšties, kuri labai svarbi baltymų sintezei;
• optimalus suderinamumas dėl mažo laktozės kiekio; 
• tinka betarpiškai ruošiantis varžyboms.

Vienas kaušelis: 30 g.

Grynasis kiekis: 700 g.

Rekomenduojama paros norma: 1 kaušelis (30 g).

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų izoliatas; kvapiosios medžiagos; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinų rūgštis; tirštiklis - karboksimetilceliuliozė; saldiklis - sukralozė; dažiklis - raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas.

Sudėtis; 100 g.; 1 porc. (30g)

Energinė vertė; 366,7 kcal/1535 KJ; 110 kcal/461 KJ

Riebalai; 0,3g; 0,09g

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių; 0,05g; 0,02g

Angliavandeniai; 1g; 0,3g

Iš jų cukrų; 1g; 0,3g

Baltymai; 90g; 27g

Skaidulinės medžiagos; 0,8g; 0,24g

Druska; 0,5g; 0,15g

Vartojimas: Išplakame 1-ą porciją (1-ą kaušelį) su 200-300 ml vandens, pieno, ar jūsų mėgstamo gėrimo. Sporto dienomis vieną porciją būtinai išgerti tuoj pat po treniruotės. Ne sporto dienomis iškart ryte atsikėlus arba tarp valgymų. Priklausomai nuo baltymų poreikio, porcijų kiekis per dieną gali būti padidintas.

Įspėjimai: Produktas skirtas suaugusiems, sveikiems asmenims. Netinka sergantiems inkstų ligomis. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.