Real Pharm Real Mass 1000g.

15,00 €
Skonis
Kiekis

Real Mass yra efektyvus angliavandenių-baltymų maisto papildas, sukurtas raumenų masės didinimui, o ypač tiems, kas aktyviai gyvena.

  • ·         Produktas skirtas norintiems greitai gauti maistinių medžiagų, atitinkančių organizmo poreikius intensyvaus fizinio krūvio metu
  • ·         Kiekvienoje Real Mass porcijoje yra pilnaverčių baltymų ir angliavandenių, kurie tampa puikiu pasirinkimu, kai nėra galimybės pavalgyti.
  • ·         Real Mass gali aprūpinti raumenis visomis medžiagomis, kurios sunaudojamos jų augimui ir kaip tik tuo metu, kai jų labiausiai reikia.
  • ·         Teisingai atrinktų sudėtinių medžiagų, jų kokybės ir kruopščiai parinktų proporcijų dėka produktas puikiai atlieka savo vaidmenį raumenų statybos procese.
  • ·         Derinant su subalansuota mityba ir fiziniu krūviu, Real Mass sudėtinės medžiagos gali padėti ne tik sėkmingai pagreitinti raumenų vystymą, bet kartu padidinti kiekvieno sportininko bendrą fizinę ir moralinę būklę. Reikia nepamiršti, kad raumenų vystymą lemia ne tik teikiamos kalorijos, bet ir jų kokybė.
  • ·         Produktas yra efektyvus beveik visose sporto šakose.
  • ·         Technologai, atsakingi už Real Mass receptą pasirūpino, kad tiek kokybė tiek ir skonis atitiktų net reikliausių klientų lūkesčius
  • real pharm real mass

Maisto produktas sportuojantiems

Milteliai

10 porcijų

Vienas kaušelis: 37,5 g.

Grynasis kiekis: 1000 g.

Rekomenduojama paros norma: 3 kaušeliai (100 g).

Sudėtis, 100 g.

Energinė vertė, 376 kcal/1596 kJ

Riebalai, 2,5 g

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 1,6 g

Angliavandeniai, 68 g

Iš jų cukrų, 10 g

Baltymai, 20 g

Skaidulinės medžiagos, 1 g

Druska, 0,25 g

Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikronizuota dekstrozė; išrūgų baltymų koncentratas [pienas]; ryžių krakmolas; fruktozė; išrūgų baltymų izoliatas [pienas]; išrūgų baltymų hidrolizatas [pienas]; miceliarinis kazeinas [pienas]; tirštiklis - ksantano derva; kvapiosios medžiagos; dažiklis - kochinelas raudonasis (gali neigiamai paveikti vaikų dėmesį ir aktyvumą).

Vartojimas: 1 porciją  (100 g/3 kaušelius) produkto sumaišyti su 150-250 ml vandens. Galima vartoti iki 2 kartų per dieną.

Įspėjimai: Netinka asmenims, sergantiems inkstų ligomis, nėščioms ar maitinančioms moterims ir vaikams. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.