Real Pharm L-Carnitine Green Tea+CLA 90 kaps.

13,00 €
Kiekis

Real Pharm Carnitine + Green Tea + CLA – Karnitino, CLA ir žaliosios arbatos ekstrakto kompleksas, skirtas padėti deginant riebalus.

Gali padėti organizmui versti esamą riebalų masę į energiją

Gali padėti organizmui atsistatyti po krūvių

Gali padėti pagerinti kraujotaką

Geriausia vartoti norintiems pagalbos deginant riebalų masę be stimuliantų. Geriausia Carnitine + Green Tea + CLA vartoti prieš treniruotę arba prieš pusryčius.

Nors CLA Lietuvoje nėra itin žinomas ar išpopuliarėjęs maisto papildas, plačiame pasaulyje yra kiek kitaip. CLA, arba konjuguota linolo rūgštis yra dalis Omega 6 riebalų rūgščių, gaunamų iš augalinių aliejų ir mažais kiekiais iš įvairių kitų šaltinių. CLA taip pat galima gauti iš gyvulinės kilmės produktų, ypač jeigu gyvuliai buvo maitinami žole.

CLA padeda kontroliuoti apetitą. Suvartojus mažiau kalorijų, svoris krenta. Paprasta! CLA taip pat padeda organizmui naudoti esamus riebalus kaip energijos šaltinį.

real pharm cla

Maisto papildas

Tabletės

90 porcijų

Porcijos dydis: 1 tabletė.

Grynasis kiekis: 90tabs / 121,5 g

Rekomenduojama paros norma: 2 tabletės.

Sudėtis:, 1 tabletėje, 2 tabletėse

L-karnitino tartratas, 350 mg, 700 mg

    Jame L-karnitino, 241,5 mg, 483 mg

Žaliosios arbatos ekstraktas, 350 mg, 700 mg

Konjuguota linoleino rūgštis, 180 mg, 360 mg

Sudedamosios dalys: L-karnitino tartratas; žaliosios arbatos (Camellia sinensis) ekstraktas (40% polifenolių, 7% EGCG); konjuguota linoleino rūgštis (CLA); emulsiklis - miltelinė celiuliozė; lipnumą reguliuojančios medžiagos - kalcio fosfatas; riebalų rūgščių magnio druskos, silicio dioksidas.

Vartojimas: 1 tabletę 2 kartus per dieną.

Įspėjimai: Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Produktas skirtas sveikiems suaugusiems asmenims.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.