Olimp T-100 Mega Caps 120 kaps.

28,00 €
Kiekis
Išparduota

Atėjo laikas išmėginti vieną iš stipriausių testosterono skatintojų rinkoje. Riboto leidimo, gerai žinomas T-100® jau parduodamas. T-100® LTD EDITION pasirašė sutartį su Olympus Sport Nutrition® ir pradeda visiškai naują produktų liniją skirtą žmonėms, kurie nori pasiekti optimaliausią rezultatų.

  • ·         Absoliučiai novatoriškas produktas

  • ·         Prisideda prie liesos raumenų masės augimo

  • ·         Teigiamai veikia raumenų regeneraciją

  • ·         Gali padėti sumažinti kortizolio ir streso lygį

  • ·         Gali padidinti testosterono lygį

  • ·         Tegiamai veikia prostatos ir kitų organų veiklą

  • ·         Palaiko normalų testosterono kiekį kraujyje

  • ·         1 pakuotės užtenka mėnesiui

T-100® Ltd EDITION sudėtis grindžiama ne tik padidėjusia testosterono gamyba, bet ir jo maksimalia laisvos formos koncentracija kraujyje, tuo pačiu metu prisisdedant prie sumažėjusios metabolitų sistemos konversijos. Projektuojant T-100® LTD EDITION buvo pasirinktos tik patikrintos veikliosios medžiagos.

T-100® Ltd Edition yra grindžiama didžiausio padidėjimo cirkuliuojančių laisvo testosterono ir jo struktūrinių molekulių, kurios yra agonistai, veikdami panašiai kaip kad androgenų prielaida. Jis sukurtas specialiai fiziškai aktyviems sportininkams

Sudėtis: 59,7% D-asparto rūgštis, užpildas - mikrokristalinė celiuliozė; magnio druskos citrinų rūgštis, 4,5% ashwagandy patentuotas ekstraktas (Withania somnifera L.), KSM-66 ekstraktas, juodų kmynų (Nigella sativa L.) sėklų ekstraktas, moliūgai (Cucurbita pepo L.), nuo sukepimo apsaugančios medžiagos - magnio druskos, riebalų silicio dioksidas; Bisglicinatas 0,9% cinko (cinko aminorūgščių chelatas Albion ®), 0,03% piridoksino hidrochloridas - vit. B6 kapsulė (komponentai - želatina, dažiklis E 171).

Vartojimas: 1 kapsulė 4 kartus per parą valgio metu, užgeriant daug vandens. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25ºC temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.

Įspėjimai: Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalifikuotu sveikatos specialistu (ypač nepilnamečiams asmenims arba nėščioms/ žindančioms moterims).

Geriausias iki (pabaigos) : žiūrėti ant pakuotės.

Gamintojas: OLIMP LABORATORIES Sp. Z o. o. Nagawczyna 109 c, PL – 39-200 Debica.