Muscle Care Pro Mass 3000g.

30,00 €
Skonis
Kiekis

Jei ieškote papildo, kuris padidins treniruočių efektyvumą ir išspręs neaugančio svorio problemą, Jums puikiai tiks Muscle Care Pro MassPro Mass - tai aukštos kokybės gaineris, kuris yra praturtintas kreatinu ir taurinu. Ši aktyvių sudedamųjų dalių kombinacija padės pasiekti maksimalaus anabolinio efekto net žmonėms su ypač greita medžiagų apykaita. 

Baltymų ir angliavandenių kombinavimas yra ypač efektyvus, norint priaugti masės. Todėl pagrindinė šio papildo funkcija - kūno masės didinimas ir greitas energijos atsargų atstatymas. Gaineriai, kaip papildų sportui klasė, yra skirti lieso kūno sudėjimo žmonėms, neturintiems nereikalingų riebalinių sankaupų ir norintiems priaugi raumenų masės per trumpesnį laiką. Jei įtrauksite šį papildą į savo įprastą racioną ir sistematiškai sportuosite, kūno masė neabejotinai pradės augti. Šio tipo papildai taip pat rekomenduojami lengvaatlečiams, boksininkams, krepšininkams ir kitiems sportininkams, patiriantiems ilgus aerobinius krūvius. Gainerių vartojimas padeda palaikyti energijos lygį treniruočių metu, o po jų - greičiau atsistatyti. 

Porcijos dydis: 2 kaušeliai (70 g).

Grynasis kiekis: 3000 g.

Rekomenduojama paros norma: 2 kaušeliai (70 g).

Sudėtis 100 g., 70 g. (2 kauš.)

Energinė vertė, 375 kcal/1558 kJ, 263 kcal/1091 kJ

Riebalai, 2 g, 1,4 g

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 1,2 g, 0,84 g

Angliavandeniai, 75 g, 52,5 g

Iš jų cukrų, 10 g, 7 g

Baltymai, 20 g, 20 g

Skaidulinės medžiagos, 15 g, 10,5 g

Druska, 0,25 g, 0,175 g

Kreatinas, 2 g, 1,4 g

Taurinas, 2 g, 1,4 g

Sudedamosios dalys: kukurūzų maltodekstrinas; vaškinių kukurūzų krakmolas; mikronizuota dekstrozė; išrūgų baltymų koncentratas [pienas]; ryžių krakmolas; fruktozė; išrūgų baltymų izoliatas [pienas]; išrūgų baltymų hidrolizatas [pienas]; miceliarinis kazeinas [pienas]; kreatino monohidratas; taurinas; tirštikliai - guaro derva, saldžiųjų ceratonijų derva; kvapiosios medžiagos; dažiklis - kochinelas raudonasis (E124 gali neigiamai paveikti vaikų dėmesį ir aktyvumą); saldiklis - sukralozė.

Vartojimas: 1 porciją  (70 g/2 kaušelius) produkto sumaišyti su 200-250 ml vandens. Vartoti 1 kartą per dieną.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, ir vaikams. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.