Tri-CM (Muscle Care)

16,00 €
Kiekis
Išparduota

Tri-cm arba kitaip tri kreatino malatas. Geriau pasisavinama kreatino forma, nei mums žinomo kreatino monohidrato. Kreatinas aplomai yra populiariausias  papildas visose jėgos sporto šakose, o ypač, kur reikalinga padidinta jėga, energija ir ištvermė. 
Lyginant su kreatino monohidratu, tri kreatino malatas yra stabilesnė substancija (nevirsta į kreatininą), o tai reiškia jog ir didesnės jo dozės yra išlaikomos ir kaupiamos raumenyse. Šis produktas yra labai populairus tokiose sporto šakose kaip: kultūrizmas, jėgos trikovė, sunkioji atletika, futbolas, krepšinis, dviračių sportas, lengvoji atletika.

Tri kreatino malato molekulę sudaro malio rūgštis, susijungusi su trimis kreatino molekulėmis. Malato rūgšties dėka kreatinas pradedamas skaidyti tik patekus į skrandį, todėl sumažėja dirginimas, kuris pasireikšdavo vartojant kreatino monohidratą.

Kadangi tri kreatino malatas greičiau ir efektyviau pasisavinamas, reikiamą poveikį pajusite vartodami mažesnį kiekį nei paprasto kreatino monohidrato.

Tri Kreatino Malato Pliusai:

  • ·         greitas įsisavinimas

  • ·         nereikalinga užkrovos fazės

  • ·         gera kaina

Porcijos dydis: 1 kaušelis (5 g).

Grynasis kiekis: 400 g (80 porcijų)

Rekomenduojama paros norma: 1 kaušelis (5 g).

Sudėtis 100 g

Energinė vertė, 0kJ/0kcal,

Riebalai, 0 g,

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 0 g,

Angliavandeniai, 0 g,

Iš jų cukrų, 0 g,

Baltymai, 0 g,

Druska, 0 g,

100 g, 1 porc. (5 g)

Trikreatino malatas, 95 g, 4,75 g

Sudedamosios dalys: trikreatino malatas; kvapiosios medžiagos; saldiklis - sukralozė; dažiklis - E124 (gali neigiamai paveikti vaikų dėmesį ir aktyvumą).

Vartojimas: 1 kartą per dieną, 1 porc. (1 kauš./5 g.) produkto išplakti su 250ml vandens ar sulčių ir išgerti.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, ir vaikams. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.