Mutant Mutant Mass 6800g.

53,00 €
Skoniai
Kiekis
Išparduota

Mutant Mass - sukurtas po daugiau kaip 2-us metus trukusių tyrimų, kurių rezultatas - originali ir patentuota formulė, kurios dėka ne tik pasiekiamas puikus masės prieaugio rezultatas, tačiau taip pat suaktyvėja energijos įsisavinimas, virškinimo veikla, įvairių vitaminų ir mineralų absorbcija.

  • ·         1050 švarių kalorijų porcijoje

  • ·         10 kokybiškų baltymų šaltinių

  • ·         52,000mg amino rūgščių porcijoje

  • ·         Vextrago - mažo cukraus kiekio angliavandeniai

  • ·         Lipotherm - MCT, CLA ir linų sėmenų aliejai

Mutant Mass porcijoje yra net 170g angliavandenių, kas yra viena iš svarbiausių medžiagų siekiant priaugti masės. Didžioji dalis angliavandenių – kompleksiniai, kurie pasisavinami palaipsniui. Taip yra sukuriama teigiama aplinka raumenų augimui. Baltymų ir angliavandenių mixas veikia dar ilgą laiką po treniruotės. Porcijoje yra 29g  – greitai pasisavinamų angliavandenių. Kuriuos reikia išgerti iškart po sporto. Taip žymiai greičiau atsistato energijos atsargos,  raumenys apsaugomi nuo irimo, bei skatinamas jų augimas. Su viena doze jūs gausite net 52g baltymų iš geriausio išrūgų baltymo, kuris bus greitai įsisavintas, o raumuo apsaugotas nuo katabolizmo.

Kaip veikia Mutant Mass?

Kaip jau žinome, norint augti, Jūsų kūnui būtinas kalorijų perteklius! Tačiau, norint kokybiškos masės turite būti užtikrinti, kad vartojate tinkamas kalorijas ir maistines medžiagas. Moksliniai tyrimai įrodo, kad papildomos 1000 – 2000 kalorijų prie jūsų įprastos mitybos ir treniruočių, ženkliai padidina raumenų masę ir jėgą. Bet Jūs negalite gauti šių kalorijų iš bet kokių šaltinių, kitaip priaugsite daugiau riebalų, nei raumenų. Mutant Mass yra sukurtas pasitelkiant naujausius mokslinius tyrimus, todėl skatina greitą liesos masės prieaugį,  taip pat aprūpina Jus tobulu baltymų, angliavandenių, riebalų ir kitų anabolinių medžiagų santykiu, kurių reikia maksimaliam raumenų augimui, jėgai ir atsistatymui. Vartodami Mutant Mass galite būti tikri, kad greitai padidinsite raumenų masę!

Pažangi Mutant Mass formulė

MUTANT PRO® Multi-Staged 10 Baltymų Matrica:

  • ·         Teikia Jūsų kūnui 10 skirtingų rūšių baltymų

  • ·         Sudarytas iš greito ir lėto įsisavinimo baltymų

  • ·         Pastoviai teikia Jūsų raumenims reikalingas aminorūgštis, skirtas padidinti juos, atstatyti po sunkių treniruočių

CLEAN-CARB™ Pro-Glycogen Matrica:

  • ·         Apima vaškinį kukurūzų ir vaškinį miežių krakmolą, kuris pasisavinamas greičiau, nei bet koks kitas angliavandenių šaltinis!

  • ·         Padidina raumenų aprūpinimą glikogenu labiau, nei kiti angliavandeniai

  • ·         Padidina treniruočių efektyvumą ir raumenų atsigavimą

LIPOTHERMTM Sportinių Riebalų Matrica:

  • ·         Pateikia aukščiausios kokybės geruosius riebalu (įskaitant MCT, CLA ir linų sėmenų aliejų) siekiant padidinti raumenų augimą, sumažinti riebalų kaupimąsi kūne ir padidinti jų sunaudojimą tuo pačiu metu!

AMINO-G™ Glutamino Peptidų Matrica:

  • ·         Pateikia pažangiausią fermentuotų modifikuotų glutamino peptidų formulę, kuri padidina raumenų ląstelių tūrį ir padidina raumenų atsigavimą

INTRASORB-5™ Calorijų Matrica:

  • ·         Apima colustrum ir Insu-Drive™ kompleksą (Cinnulin-PF® patentuotas vandeninio cinamono ekstraktas), kuris padidina insulino efektyvumą ir pagerina virškinimo sistemos darbą. To rezultatas – greitesnė medžiagų apykaita ir greitesnis maistinių medžiagų pasisavinimas raumenyse

Kokie yra 10 baltymų šaltinių, randamų Mutant Mass?

Mutant Mass savo sudėtyje turi greitai ir lėtai įsisavinamų baltymų mišinį. Greitai įsisavinamų baltymai: Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolisate ir 3 skirtingų išrūgų koncentratas (Whey Protein Concentrate). Lėto įsisavinimo baltymai: Micellar Casein, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg White Albumin Protein ir Milk Protein Isolate.

Kokie riebalai yra Mutant Mass sudėtyje?

Mutant Mass pristato unikalų riebalų kompleksą, sudarytą iš aukštos kokybės gerųjų riebalų, įskaitant vidutinės grandinės trigliceridus (MCT), konjuguota linolo rūgštį (CLA), ir linų sėmenų aliejaus miltelius.

Kokie angliavandeniai sudaro Mutant Mass?

Pagrindinis angliavandenių šaltinis Mutant Mass yra vaškinių kukurūzų ir vaškinių miežių krakmolas, kurie yra pasisavinami greičiau, nei bet kokie kiti angliavandeniai. Mutant Mass sudėtyje taip pat yra maltodekstrino (kompleksinių angliavandenių šaltinis), siekiant ilgalaikio energijos tiekimo Jums.

Pakuotė: 6,8 kg (26 porcijos)

Maitingumo deklaracija (260 g) * RMV

Energetinė vertė - 1050 kcal
Viso riebalų               18 g     27%
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių   3 g     15%
Cholesterolis             60 mg  20%
Natris                       350 mg   15%
Kalis                        1800 mg  50%
Angliavandeniai       170 g     57%
    Iš jų paprastieji      29 g
    Iš kurių cukrų        38g
Skaidulinės medžiagos    9 g     36%
Baltymai                 52 g

* RMV - rekomenduojama maistinė vertė

Kiti ingredientai: Clean-CarbTM mišinys [VextragoTM patentuoti didelės molekulinės masės angliavandeniai (1.000.000–1.200.000 molekulinė masė), maltodekstrinai, fruktozė, kietosios kukurūzų dalelės, cikorijų inulinas, sojų skaidulos, kviečių skaidulos]; ISOSTACK10TM baltymų matrikso mišinys [įvairių pieno išrūgų mišinys (CFM-92 ir ISO-95 pieno išrūgų baltymų izoliatai, WPC-85 ir WPC-80 pieno išrūgų baltymų koncentratai, pieno išrūgos 80P (peptidai), pieno baltymų izoliatas, micelinis kazeinas, kalcio kazeinatas, liesi EGGPLETETM kiaušinio baltymo ir kiaušinio trynio baltymų izoliavai]; LipothermTM Super Sport aliejų mišinys [vidurinės grandinės trigliceridai iš frakcionuoto kokosų aliejaus, konjuguota linolo rūgštis iš saulėgrąžų aliejaus, linų (Linnum) sėklų aliejaus milteliai, agurklių (Borago) aliejaus milteliai], Intrasorb5 kalorijų sunaudojimo mišinys [Bio-Immune krekenos (aukštas imunoglobulinas, laktoferinas, EGF, IGF-1 ir IGF 2), Insu-Drive kompleksas (alfa lipo rūgštis, D-pinitolis, inozitolis ir 4-hidroksiizoleucenas)], kvapioji medžiaga, saldiklis sukralozė, emulsiklis sojų lecitinas.

Vartojimas- Mutant Mass gali būti vartojamas bet kuriuo paros metu, kai Jūsų organizmui reikia papildomų kalorijų ir maisto medžiagų raumenų auginimui. Sumaišykite 4 Mutant Mass dozatoriaus samtelius su 480ml – 960ml vandens ar pieno. Siekiant užtikrinti maksimalų raumens augimą ir atsistatymą, daugelis sportininkų geria vieną Mutant Mass kokteilį ką tik atsikėlus ryte, ir vieną iš karto po treniruotės.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.