Biotech USA Calcium Zinc Magnesium 100 tab.

9,00 €
Kiekis

Biotech Calcium Zinc Magnesium - prisideda prie sveikų kaulų ir dantų išsaugojimo, palaiko optimalų organizmo fermentų aktyvumą bei pasižymi antioksidantiniu poveikiu. Šie trys mineralai vienoje tabletėje papildo ir sustiprina vienas kito poveikį. Šių mineralų derinį rekomenduojama vartoti esant nevisavertei mitybai, gausiai prakaituojantiems, aktyviai sportuojantiems žmonėms

Žmogaus organizmas yra puikiai suderinta sistema, skirta funkcionuoti visą žmogaus amžių. Iš vienos šios unikalios Biotech USA formulės porcijos, gaunama ne tik 1000 mg kalcio, bet taip pat ir kitų svarbių kofaktorių, tokių kaip cinkas, magnis, varis ir boras.

Produkto sudedamosios dalys gali padėti:

·         Išlaikyti sveikus raumenis, kaulus, dantis: Kalcis + Magnis

·         Išlaikyti tinkamą nervinių signalų perdavimą: Magnis + Varis

·         Išlaikyti sveikus plaukus, nagus, odą: Cinkas

·         Antioksidatorius: Cinkas

Maisto papildas tabletėmis 

Grynasis kiekis: 180g - 100 tab. (50 porcijų).

Maistinė vertė Porcija 2tab. 

Kalcis, 667 mg, 83%

Fosforas, 167 mg, 23 %

Magnis, 233 mg, 62%

Cinkas, 10 mg, 100%

Varis, 0,66 mg, 66%

Boras, 0,07 mg, **

Silicis, 13 mg, **

L-Glutamo rūgšties hidrochloridas, 67 mg, **

RMV* -referencinė maistinė vertė.
**-RMV nenustatyta.

Vartojimas: išgerkite 2 tabletes per dieną su stikline vandens.

Sudedamosios dalys:  kalcio karbonatas, užpildas (celiuliozės gelis, hidroksipropilmetilceliuliozė), ortofosforo rūgšties kalcio druskos, magnio oksidas, dengimo medžiaga [glaistymo medžiaga (hidroksipropilmetilceliuliozė)], L-glutamino rūgšties hidrochloridas, rišamosios medžiagos (riebiųjų rūgščių magnezijos) , riebalų rūgštys), silicio dioksidas, cinko oksidas, vario sulfatas, boro rūgštis.

Alergenai: pagaminta gamykloje, kuri taip pat apdoroja pieną, soja, kiaušinius, glitimą, vėžiagyvius, sieros dioksidą ir riešutus. Gali būti šių produktų pėdsakų.

Įspėjimai: Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti gerai uždaryta sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prieš pradedant vartoti, rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.

Gamintojas: BioTech USA Kft. 1033 Budapest, Kiscsikós köz 11., Hungary

Kilmės šalis: Vengrija