-24%

Real Pharm Fusion Whey 700g.

25,00 € Sutaupote 8,00 €
33,00 €
Skonis
Kiekis

RealPharm Fusion Whey – aukštos biologinės vertės išrūgų koncentrato bei izoliato mišinys.

Išrūgų baltymai yra bene labiausiai vertinami iš visų baltymų šaltinių dėka savo puikaus aminorūgščių profilio. Itin naudinga vartoti prieš ar po treniruotės. Organizmas atsistatymui ir naujų raumenų audinių gamybai naudoja būtent baltymus.

Fusion Whey pranašumas – sudėtyje aiškiai nurodytas išrūgų koncentrato ir izoliato santykis. Tai yra dvi skirtingos pieno išrūgų baltymų formos. Koncentratas yra įprastai sutinkama, vidutinio pasisavinimo greičio forma. Izoliatas yra itin liesa, žaibiškai pasisavinama išrūgų baltymų forma. Produkte turime 50% koncentrato ir 50% izoliato. Ką tai reiškia Tau, vartotojui:

Itin greitas pasisavinimas dėka sudėtyje esančio išrūgų izoliato

Baltymų kiekis šiame produkte lenkia daugumą kitų gamintojų produktų

Išskirtinis skonis dėka vaisių gabaliukų!

Tinka vartoti išvykose, esant ilgoms pertraukoms tarp valgymų

Tinka vartoti tiek metant svorį, tiek auginant raumenų masę

Didelis BCAA kiekis porcijoje

Puikus išsigelbėjimas norint be nuodėmės numalšinti vakarinį alkį

Fusion Whey – protingos, aiškiai pateiktos sudėties, išskirtinio skonio bei konsistencijos produktas.

realpharm fusion whey

rp fusion whey

Fusion Whey, Real Pharm. Maisto produktas.

Grynasis kiekis: 600g.

Maistinė ir energinė vertė (100g): energinė vertė 1666 kJ / 393 kcal, riebalai 2,3g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12,1g, angliavandeniai 11g, iš kurių cukrus 4,8g, baltymai 82g, druska 0,5g. 

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas [pienas] 50%, išrūgų baltymų izoliatas [pienas] 50%, saldikliai: sukralozė, acesulfamas-K; aromatinės kvapiosios medžiagos, dažiklis burokėlių sultys (braškių, aviečių skonio produkte), dažiklis karotenai (obuolių pyrago, vanilės ir mėlynių skonio produkte), tirštiklis ksantano guma, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis (braškių, aviečių skonio produkte). Alergenai: pienas. Produkte gali pasitaikyti kitų alergenų: riešutai, sezamo sėklos, glitimas, vėžiagyviai, kiaušiniai.

Vartojimas: vartoti pagal poreikį. Laikymo sąlygos: Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Įspėjimai: Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas. Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

Gamintojas: Real Pharm sp. z o.o., Okulickiego 7/9, 05-500 Piaseczno, Lenkija.

Kilmės šalis: ES. Platintojas: INTMAN, UAB, V.Krėvės pr. 43, LT-49440 Kaunas, Lietuva. Tel.: 8-675 11557.

Partija: žr. ant pakuotės.

Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės.