Real Pharm Vege Protein 600g.

25,00 €
Skoniai
Kiekis

RealPharm Vege Protein – sprendimas veganams ir vegetarams, norintiems papildyti savo racioną skaniais, augalinės kilmės baltymais.

Žmogaus organizmas baltymus naudoja įvairiausioms funkcijoms, pradedant imuninės sistemos palaikymu, baigiant raumenų audinių atstatymu. Kalbant apie raumenis – po kiekvienos treniruotės, jei ji buvo pakankamai intensyvi, raumenų audiniuose atsiranda mikrotraumų. Organizmas tokiu atveju aktyvuoja baltymų sintezę – raumenų audinių atstatymo bei naujų audinių lipdymo procesą. Šiam procesui naudojami, žinoma, baltymai!

Taip auga raumenų masė.

RealPharm Vege Protein yra specialiai veganams bei vegetarams sukurtas produktas. Priešingai, nei vis dar sklandantys mitai, augalinės kilmės baltymai taip pat „skaitosi“ kaip baltymai ir jie atlieka tokią pačią funkciją, kaip ir gyvulinės kilmės!

Vege Protein nauda Tau:

Aukštos biologinės vertės baltymai, turintys pilną aminorūgščių profilį (dėka sudėtyje esančių žirnių, sojos bei ryžių šaltinių)

Porcijoje – 22,5g baltymų!

Adekvatus BCAA bei EAA kiekis

Tinkamas vartoti ne tik vegetarams ir veganams, bet ir norintiems paįvairinti savo racioną

Tinka vartoti tiek metant svorį, tiek auginant raumenų masę

Skonis, skonis, SKONIS!!! Mūsų klientai įvertino, o Tau belieka įsitikinti... ????

RealPharm Vege Protein – skanus, kokybiškas, augalinės kilmės baltymų šaltinis Tavo kasdieniam poreikiui patenkinti.

realpharm vege protein

VegeProtein, Real Pharm. Specialios paskirties maisto produktas sportininkams. Milteliai su saldikliais.

Grynasis kiekis: 600g. Maistinė ir energinė vertė 100g: energinė vertė 1564 kJ / 374 kcal, riebalai 5,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8g, angliavandeniai 6g, iš kurių cukrus 6g, skaidulos 1,8g, baltymai 75g, druska 1,8g.

Maistinė ir energinė vertė 30g (porcijoje):  energinė vertė 468 kJ / 112 kcal, riebalai 1,56g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,24g, angliavandeniai 1,8g, iš kurių cukrus 1,8g, skaidulos 0,54g, baltymai 22,5g, druska 0,54g.

Sudedamosios dalys:  90% augalinės kilmės baltymų kompleksas (sojų baltymų izoliatas [soja], žirnių baltymai, spanguolių baltymai, ryžių baltymai, saulėgrąžų baltymai), saldiklis ksilitolis, mažesnio riebumo kakavos milteliai (šokolado skonio produkte), aromatinės kvapiosios medžiagos, tirštiklis ksantano derva, saldiklis sukralozė, natrio chloridas (šokolado skonio produkte), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis (aviečių skonio produkte).

 Alergenai: soja. Vartojimas: sumaišyti porciją produkto su 200ml vandens ar pieno ir vartoti 1-3 kartus per dieną.

Laikymo sąlygos: Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Įspėjimai: Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas. Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

Gamintojas: Real Pharm sp. z o.o., Okulickiego 7/9, 05-500 Piaseczno, Lenkija. Kilmės šalis: ES.

Platintojas: INTMAN, UAB, V.Krėvės pr. 43, LT-49440 Kaunas, Lietuva. Tel.: 8-675 11557.

Partija: žr. ant pakuotės.

Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės.