Real Pharm Vita Go 1000g.

22,00 €
Skonis
Kiekis

RealPharm Vita GO – itin greito pasisavinimo angliavandenių šaltinis.

Užsiimant fizine veikla, organizmas naudoja glikogeną, sukauptą raumenų audiniuose, kaip energijos šaltinį. Kuo veikla ilgiau trunka, tuo daugiau glikogeno organizmas išnaudoja. Tuštėjant pastarojo rezervams ne tik, kad trūksta energijos, bet ir raumenys atrodo „tušti“. Jautiesi taip pat – „tuščias“. Neabejojame, kad sporto salės atstovai šį jausmą puikai žino ir jo nemėgsta.

Vita GO nauda:

Padeda palaikyti energijos lygį intensyvių treniruočių metu.

Padeda greitai atstatyti glikogeno lygį po fizinės veiklos.

Padeda „užsikrauti“ po ilgesnio angliavandenių ribojimo periodo.

Tinka ištvermės sporto atstovams.

Skaniau, nei paprastas vanduo!

realpharm vitago

Vita GO, RealPharm. Maisto papildas, milteliais, su saldikliais.

Grynasis kiekis: 1000g (13 porc.).

Porcijoje yra (75g): maistinė ir energinė vertė 280 kcal / 1171 kJ, riebalai <0,5g, angliavandeniai 69g, iš kurių krakmolo 68g, iš kurių cukraus <0,5g, baltymai <0,5g, natris 0g.

Maistinė ir energinė vertė 100g produkto: maistinė ir energinė vertė 370 kcal / 1548 kJ, riebalai <0,5g, angliavandeniai 92g, iš kurių krakmolo 90g, iš kurių cukraus <0,5g, baltymai <0,5g, natris 0g 

Sudedamosios dalys: miežių krakmolas, aromatinės kvapiosios medžiagos, saldikliai: sacharozė, acesulfamas-K, dažikliai: indigotinas (juodųjų serbentų skonio produkte), košenilinis raudonasis (arbūzų ir aviečių skonio produkte) , lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas.

Vartojimas: ištirpinti 75g. produkto (1 dozatoriaus samtelis) 700ml vandens. Vartoti iškart paruošus, geriausia po treniruotės.

Laikymo sąlygos: Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.  

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar maitinančioms moterims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Gamintojas: Real Pharm sp. z o.o., Okulickiego 7/9, 05-500 Piaseczno, Lenkija.

Kilmės šalis: ES.

Platintojas: INTMAN, UAB, V.Krėvės pr. 43, LT-49440 Kaunas, Lietuva. Tel.: 8-675 11557.

Partija: žr. ant pakuotės.

Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės.