ProActive Protein 80 2250g.

40,00 €
Skonis
Kiekis

ProActive Protein 80 – itin ekonomiškas, įvairių baltymų šaltinių maisto papildas.

Baltymai sportuojančiam žmogui yra be proto svarbūs dėl aminorūgščių. Būtent iš jų yra sudaryti baltymai. Aminorūgštys dalyvauja įvairiausiuose procesuose, vykstančiuose žmogaus kūne. Vienas svarbiausių procesų sportuojančiam – baltymų sintezė.

Baltymų sintezės dėka, organizmas iš Tavo suvartotų baltymų stato naujus raumenų audinius bei atstato esamus.

ProActive Protein 80 nėra apipintas skambiais reklaminiais šūkiais ar pažadais. Tai yra tiesiog maisto papildas, skirtas papildyti Tavo dienos baltymų racioną, nepermokant už reklamą.

ProActive Protein 80 gali padėti Tau:

Priaugti liesos raumenų masės

Greičiau atsistatyti po treniruočių

Palaikyti liesą raumenų masę deginant riebalus

Pasimėgauti saldžiu kokteiliu be kaltės jausmo

proactive protein 80

Protein 80, ProActive. Maisto papildas, milteliais, su saldikliais. 

Grynasis kiekis: 2250g (75 porc.). 

Porcijoje yra (30g): maistinė ir energinė vertė 482 kJ / 113 kcal, riebalai 1,1g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6g, angliavandeniai 2,4g, iš kurių cukraus 1,6g, iš kurių skaidulų 0,24g, baltymai 23,4g, druska 0,42g. 

Maistinė vertė 100g produkto: maistinė ir energinė vertė 1607 kJ / 378 kcal, riebalai 3,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,1g, angliavandeniai 8,1g, iš kurių cukraus 5,4g, iš kurių skaidulų 0,8g, baltymai 78g, druska 1,4g. 

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas 43% [pienas], hidrolizuoti kviečių baltymai [kviečiai], 14% pieno baltymai [pienas]), nuriebalinti kakavos milteliai, aromatinės kvapiosios medžiagos, citrinos rūgštis, L-askorbo rūgštis, nikotinoamidas, DL-alfa-tokoferilacetatas, kalcio D-pantotenatas, tiamino mononitratas, riboflavinas, piridoksino hidrochloridas, D-biotinas, pteroilmonoglutamino rūgštis, cianokobalaminas, sojų lecitinas (be GMO) [soja], saldikliai: acesulfamas-K, sukralozė; dažikliai: burokėlių milteliai (braškių skonio produkte), beta karotenas (vanilės, braškių, sausainių skonio produkte), karamelės milteliai (karamelės, šokolado ir žemės riešutų skonio produkte), juodųjų morkų ekstraktas (vanilės ir mėlynių skonio produkte). 

Alergenai: pienas, kviečiai, soja. 

Vartojimas: ištirpinti 30g produkto (1 dozatoriaus samtelis) 250ml vandens ar pieno. Vartoti iki 2 kartų per dieną. 

Laikymo sąlygos: Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.  

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar maitinančioms moterims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. 

Gamintojas: SUPLOPHARM, ul. Główna 13, 89-506 Kęsowo 

Kilmės šalis: ES. 

Platintojas: INTMAN, UAB, V.Krėvės pr. 43, LT-49440 Kaunas, Lietuva. Tel.: 8-675 11557. 

Partija: žr. ant pakuotės. 

Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės.