ProActive X-mass 3000g.

30,00 €
Skonis
Kiekis

ProActive X-mass – itin ekonomiškas "gaineris", skirtas lengvai padidinti dienos kcal skaičių.

Kaip priaugti masės? Valgyti, būtų paprasčiausias ir lengviausias atsakymas. Vis gi, gyvename nuolatiniame skubėjime, neturime laiko, kartais galbūt pritrūksta ir šiek tiek noro gamintis. Juk norint priaugti masės, reikia suvartoti daugiau kcal, nei kūnas per parą išdegina. Ką daryti, kuomet atrodo, jog valgai už visą šeimą, bet svoris auga tik vos vos?

Išbandyti gainer'į! Vienas kokteilis šio papildo, išplakto su vandeniu, turi beveik 400 kcal! Vos ne tiek pat, kiek turi 100g avižų. Savaime suprantama, jog avižos būtų geresnis pasirinkimas, tačiau jas paruošti ir suvalgyti gali užtrukti. Tikrai neatrandi laiko? Rinkis kokteilį!

Vienas kokteilis papildys Tavo organizmą 20g baltymų iš įvairių šaltinių – išrūgų koncentrato, kviečių ir kazeino. Trys šaltiniai, kurių pasisavinimo laikas varijuoja nuo greito iki ilgo įsisavinimo. Sėkmingai pamaitinsi savo raumenis kokybiškais baltymais bent pusei dienos.

Taip pat gausi beveik 70g greito pasisavinimo angliavandenių, kurie puikiai tiks atstatyti prarastas glikogeno atsargas po intensyvaus fizinio krūvio.

X-mass gali padėti Tau:

Priaugti masės

Greičiau atsistatyti po treniruočių

Lengvai ir greitai papildyti dienos kcal skaičių

proactive x mass

X-Mass, ProActive. Maisto papildas, milteliais, su saldikliais. 

Grynasis kiekis: 3000g (100 porc.). 

Porcijoje yra (30g): maistinė ir energinė vertė 482 kJ / 114,9 kcal, riebalai 0,81g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,54g, angliavandeniai 20,7g, iš kurių cukraus 4,5g, iš kurių skaidulų 0,54g, baltymai 6g, druska 0,08g. 

Maistinė vertė 100g:  maistinė ir energinė vertė 1602 kJ / 383 kcal, riebalai 2,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8g, angliavandeniai 69g, iš kurių cukraus 15g, iš kurių skaidulų 1,8g, baltymai 20g, druska 0,28g. 

Sudedamosios dalys: baltymų kompleksas: išrūgų baltymų koncentratas [pienas], hidrolizuoti kviečių baltymai [kviečiai], micelinis kazeinas [pienas], dekstrozė, maltodekstrinas, ryžių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, ksantano derva, dažikliai: beta karotenas (bananų, vanilės, pyrago skonio produkte), raudonųjų burokėlių milteliai (braškės skonio produkte), juodųjų morkų ekstraktas (vanilės, uogų skonio produkte), karamelės milteliai (šokolado-riešutų, karamelės skonio produkte). 

Alergenai: pienas, kviečiai. 

Vartojimas: ištirpinti 30g produkto (1 dozatoriaus samtelis) 150-300ml vandens. Vartoti iki 5 kartų per dieną. 

Laikymo sąlygos: Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. 

 Įspėjimai: Netinka nėščioms ar maitinančioms moterims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. 

Gamintojas: SUPLOPHARM, ul. Główna 13, 89-506 Kęsowo  

Kilmės šalis: ES. 

Platintojas: INTMAN, UAB, V.Krėvės pr. 43, LT-49440 Kaunas, Lietuva. Tel.: 8-675 11557.

Partija: žr. ant pakuotės. Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės.