Olimp Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 kaps.

25,00 €
Kiekis
Išparduota

Olimp Kre-Alkalyn 2500 - kreatinas su šarmine apsauga maksimaliam rezultatui. Puikiai tinka jėgos, jėgos ištvermės sporto šakų atstovams!

  • ·         Greitesnis atsistatymas po sunkių treniruočių

  • ·         Maksimaliems rezultatams užtenka 1-3 g per dieną

  • ·         Nereikia pakrovimo fazės, nėra cikliškumo, nėra šalutinių simptomų
  • ·         Unikalios technologijos vartojant šį kreatiną raumenyse nėra sulaikomas vanduo.

Kreatinas gaminamas mūsų organizme, pasigamina iš įvairių amino rūgščių mūsų kepenyse, kasoje bei inkstuose ir per kraują transportuojama į mūsų raumenis. Kreatino kiekis Jūsų raumenyse akyvaizdžiai įtakoja raumenų darbą.  ATF greitai suteikia energiją ir yra visų raumenų judesių energijos šaltinis. Kuo intensyvesnis raumenys juda, tuo daugiau  sunaudojama ATF. Raumenų ląstelės turi ribotą ATF atsargų kiekį, kuris yra išnaudojamas per keletą intensyvios treniruotės sekundžių. Jeigu Jūs vartojate kreatino papildus, jo kiekis raumenyse sparčiai padidėja, ir todėl gali būti sukuriama daugiau ATF. Tai reiškia, kad Jūs galėsite stipriau treniruotis ilgesnį laiką. Kreatino papildų vartojimas taip pat padės Jums daug greičiau atsistatyti po treniruotės. Kreatinas yra visiškai saugus ir nėra įtrauktas į dopingo sąrašą!

Kre-Alkalinas - tai moderni kreatino forma, kuri pasižymi stabilumu virškinimo trakte ir geresniu įsisavinimu organizme.

Kre-Alkalinas yra su didesniu nei 12 pH, kuris gaunamas naudojant visame pasaulyje patentuota kreatino gamybos procesą. Rezultate gaunama žymiai stabilesnė kreatino forma, kurią vartojant nepastebima šalutinių poveikių (traukuliai, ligos, didesnė inkstų padermė), tai reiškia jog Kre-Alkalinas nevirsta į žalingajį kreatininą. Kre-Alkalinas užtikrina visus teigiamus kreatino poveikius ir maksimalų raumenų augimą.

Olimp Kre-Alkalyn 2500 - itin stipri koncentracija už nedidelę kainą!

Grynasis kiekis: 42.6 g (30 kapsulių) arba170,4g (120 kapsulių 30 porcijų po 4 kapsules).
Maisto papildas kapsulėmis.

Maistinė/energinė vertė (porcija 4-ose kapsulėse):

Energinė vertė 84kj/20kcal

Baltymai0,8g

Angliavandeniai (iš kurių cukrus) 0g

Riebalai (iš kurių sotieji) <0,5g (<0,1g)

Druska 0,07mg

*RMV – referencinė maistinė vertė

4-ose kapsulėse yra:

Šarmintas kreatino monohidratas 5000mg

Sudedamosios dalys : šarmintas kreatino monohidratas, užpildas (mikrokristalinė celiuliozė), lipnumą reguliuojanti medžiaga (riebiųjų rūgščių magnio druskos), kapsulė (želatina, dažiklis E171 (titano dioksidas)).

Informacija apie alergenus: šis produktas savo sudėtyje neturi alergenų.

Vartojimas : treniruočių dienomis vartoti po porciją (1-2 kapsules) ryte ir 1-2 kapsules prieš treniruotę, o ne treniruočių dienomis 1-2 kapsules ryte prieš pusryčius, užgeriant pakankamu kiekiu vandens (bent 200ml).

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25ºc temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.

Įspėjimai: Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalifikuotu sveikatos specialistu (ypač nepilnamečiams asmenims arba nėščioms/ žindančioms moterims).

Geriausias iki (pabaigos) : žiūrėti ant pakuotės.

Gamintojas: OLIMP LABORATORIES Sp. Z o. O. Nagawczyna 109 c, PL – 39-200 Debica.