Ultimate BCAA Powder 12,000mg 457g.

32,90 €
Skoniai
Kiekis

Ultimate Nutrition BCAA 12000 - Puikaus skonio, lengvai suplakamas kokteilis skirtas varototi kasdien. Sudėtyje panaudotas senas ir patikrintas amino rūgščiu santykis – 2:1:1, jis garantuoja subalansuotą amino rūgščių Leucino ir Isoleucino su valinu santykį. 

Ultimate Nutrition specialistai pataria vartoti po dvi porcijas į dieną ( iš viso 12 000 mg BCAA), taip surinksite daktarų rekomenduojamą šakotūjų amino rūgščių kiekį, kuris įtakos maksimalų raumenų augimą ir atsistatymą. BCAA skatina anabolinius organizmo procesus, vartodami šias amino rūgštis lengviau savinsitės baltymus iš maisto, taipogi BCAA įtakoja medžiagų apykaitą ir riebalų oksidaciją. Šakotosios amino rūgštys ,,apsaugo” raumenis nuo katabolinių procesų, kai iš jų organizmas gamintų energiją.

Sudedamosios dalys: L-leucinas, L-valinas, L-isoleucinas, citrinų rūgštis, kukurūzų krakmolas, natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, sukralozė, kalio acesulfamas.

Vartojimas: paros dozė - 2 kartus po 1 dozatoriaus samtelį. Geriausia prieš ir po treniruotės.

Įspėjimas: Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu.