Biotech USA Spirulina 100 tab.

9,00 €
Kiekis

Biotech Spirulina – tai  gamtos sukurtas vertingų maisto medžiagų, augalinės kilmės baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis. Tai 100% vegetariškas produktas. Unikali yra ir spirulinos cheminė sudėtis, susidedanti iš didelio kiekio baltymų ir jų ekologiniai pranašumai, palyginus su kitais baltymų šaltiniais, fiziologiškai suderintas nepakeičiamų aminorūgščių, vitaminų, mineralinių medžiagų kiekis lemia spirulinos maistinę vertę ir jos, kaip sveikos mitybos produkto, vartojimą. Spirulina yra plačiai vartojama visame pasaulyje kaip ekologiškai švarus sveikos mitybos produktas ir maisto papildas, siekiant papildyti dietas baltymais, vitaminais, svarbiais mikroelementais ir fermentais

Grynasis kiekis: 100 tablečių (12,5 porcijų)


Maistinė vertė, 4 tabletės, 8 tabletės



Spirulinos milteliai


(Arthrospira platensis), 1800 mg*, 3600 mg*


*Referencinė maistinė vertė nenustatyta


Sudedamosios dalys: Spirulinos (Arthrospira platensis) milteliai 48%, birumą reguliuojanti medžiaga (celiuliozės gelis), dengimo medžiaga [stabilizatoriai (polivinilo alkoholis, polietilenglikolis), dažiklis (titano dioksidas), lipnumą mažinantys agentai (talkas)], lipnumą mažinantys agentai (magnio druskos, turinčios riebalų rūgščių), silicio dioksidas).


Dėmesio! Pagaminta naudojant įrenginį, kuris apdoroja pieno, kiaušinių, sojos, riešutų produktus, žuvį ir vėžiagyvius, gali būti jų pėdsakų.


Vartojimas: po 4 tabletes, 2 kartus dienoje, gausiai užgeriant vandeniu.


Įspėjimai! Neviršyti rekomenduojamos paros normos! Svarbu sveika ir subalansuota mityba. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Jei esate nėščia, planuojate pastoti ar maitinate krūtimi, prieš vartodami šį produktą pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.


Prieš pradedant vartoti, rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.


Gamintojas: BioTech USA Kft. 1033 Budapest, Kiscsikós köz 11., Hungary


Kilmės šalis: Vengrija