Amix Beta-Ecdyx Pure 90kaps.

31,80 €
Kiekis

AmixTM Beta Ecdyx –  dar vadinamas ( 20 – beta-hidroksi-ekdisteronu) nehormoninis ir visiškai saugus maisto papildas.  Šis maisto papildas kuo puikiausiai atitiks svorių kilnotojų ir kūno rengybos atstovų lūkesčius. Tai visiškai natūralus, nesteroidinis produktas, kuris yra tinkamas naudoti tiek vyrams, tiek moterims.

AmixTM Beta Ecdyx pranašumai prieš lyginant su gamintojų panašiais produktais:

·         Itin koncentruotas produktas! Neapsigaukite ieškodami pigiausios beta ekdisterono versijos, nes veiksmingi yra tik tie produktai, kuriuose ekdisterono koncentracija siekia 50 ir daugiau %. Tuo tarpu AmixTM Beta Ecdyx esantis ekdisteronas yra net 90 % grynumo.

·         AmixTM Beta Ecdyx naudojama prailginto veikimo -  CRT-ss (angl. - Controlled Release Technology Support System) kapsulės apvalkalo technologija, padedanti savalaikiam ekdisterono atpalaidavimui iš kapsulės, jo apsaugai nuo vidinės terpės dirgiklių, galinčių sumažinti ar visai neutralizuoti beta ekdisterono poveikį.

Kodėl apie šį produktą rodoma mažai informacijos?
Deja, dėl griežtų Europos Sąjungos taisyklių mums leidžiama pateikti tik ribotą informaciją apie maisto papildus ir maisto produktus. Leidžiama paminėti tik patvirtintas faktus, kurie yra paminėti ES duomenų bazėje. Todėl dažnai mums neleidžiama dalytis mokslinių tyrimų pagrįstais rezultatais, nes jie nėra patvirtinti ES.
Jei turite kokių nors konkrečių klausimų apie šį produktą, susisiekite su mumis telefono numeriu: +370 646 74351.

 

Gamintojas: LargeLife® Ltd., 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, Didžioji Britanija.

Amix™ Beta-Ecdyx Pure - maisto papildas kapsulėmis. 

Grynasis kiekis: 64,8 g (90 kapsulių - 90 porcijų).

Porcijoje (1 kaps.)

Cyanotis Arachnoidea (90% Beta ekdisteronas), 300 mg

Dienos norma (2 kaps.)

Cyanotis Arachnoidea (90% Beta ekdisteronas), 600 mg

Sudedamosios dalys: 

Cyanotis Arachnoidea, kapsulė (želatina, vanduo, dažiklis titano dioksidas), Methocel® (hidrofilinė mikropolimerinės celiuliozės eterių sistema), magnio stearatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas.