JNX Sports The Omen 100 kaps.

29,00 €
Kiekis
Išparduota

JNX Sports® The Omen

Termogeninis kofeino, žalių kavos pupelių ekstrakto ir L-karnitino mišinys padidins jūsų energiją, sumažins apetitą ir padės atsikratyti riebalų pertekliaus.

·         Sumažina alkį
·         Padidina energiją
·         Degina riebalus

The Omen! sudėtyje yra ingredientų, skirtų stipriam apetito slopinimui be cukraus, krakmolo ar angliavandenių. Tai padeda sumažinti alkį, kontroliuoti potraukį ir padeda išvengti persivalgymo.

Išbandykite sunkiausias treniruotes su bevandeniu kofeinu ir L-karnitinu, kurie padidina jūsų energiją ir protinį susikaupimą. The Omen! palaiko susikaupimą ir energiją, todėl visą dieną jausitės puikiai.

The Omen! padės atsikratyti riebalų pertekliaus. Jo termogeninis bevandenio kofeino, žaliųjų kavos pupelių ekstrakto ir riebalus pernešančio L-karnitino mišinys leidžia lengviau nei bet kada pasiekti savo tikslus.

Vartojimas: Vartokite vieną porciją (2 kapsules) The Omen! su pusryčiais ir vieną porciją su pietumis. Jei šiuo metu nenaudojate jokio fat burner ar panašaus produkto, pradėkite nuo pusės porcijos (1 kapsulė), kad įvertintumėte savo toleranciją.

Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite 60 dienų kartu su dieta ir treniruotėmis ir kasdien išgerkite 8–10 stiklinių vandens.

JNX Sports The Omen – tai maisto papildas.

Grynasis kiekis : 100 kaps. (136g) (50 porcijų).

Porcijos dydis : 2 kapsulės.

Maistingumo deklaracija, 2kaps.

Acetil-L-karnitino HCl, 350mg†

Kofeinas, 300mg†

Kakavos pupelių ekstraktas (iki 20 % teobromino), 125mg†

Žaliųjų kavos pupelių ekstraktas (50 % chlorogeninių rūgščių), 50mg†

Žaliosios arbatos lapų ekstraktas (98 % polifenolių, 50 % EGCG), 50mg†

Rojaus grūdų sėklų ekstraktas (nuo 12% 6-Paradol), 25 mg†

† Dienos vertė (DV) nenustatyta.

Sudedamosios dalys: mikrokristalinė celiuliozė, hipromeliozės (HPMC) kapsulė, augalinis magnio stearatas, silicio dioksidas.

Alergenai: pagaminta naudojant įrangą, kuri taip pat apdoroja žemės riešutus, riešutus, pieną, kiaušinius, kviečius, vėžiagyvius, žuvį, soją.

Įspėjimai: nevartoti esant alergijai bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Skirtas vartoti tik sveikiems suaugusiems asmenims (18 m. amžiaus ir vyresniems). Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims bei žmonėms, vartojantiems vaistus ar turintiems sveikatos sutrikimų. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Rekomenduojama įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Negalima vartoti likus 6 val. iki miego. Per 24 val. neviršyti 4 kapsulių suvartojimo. Vartoti tik taip, kaip nurodyta. Nutraukite vartojimą ir kreipkitės į gydytoją, jei atsiranda neįprastų simptomų. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju, jei buvote gydomi, buvote diagnozuota ar turite kokių nors sveikatos sutrikimų šeimos istorijoje arba vartojate bet kokį receptinį ar nereceptinį vaistą (-us). Produkte yra didelis kofeino kiekis. Kofeinui jautrūs asmenys gali patirti šiuos simptomus, įskaitant (bet tuo neapsiribojant) neramumą, nervingumą, drebulį, galvos skausmą, nerimą, širdies plakimą, padažnėjusį širdies susitraukimų dažnį ar miego sutrikimus. Nemaišykite su kitais kofeino šaltiniais ar stimuliatoriais. Nutraukite vartojimą likus 2 savaitėms iki operacijos. Nenaudokite, jei turite širdies, miego ar nerimo sutrikimų. Netinkamas šio produkto naudojimas nepagerins rezultatų ir yra nerekomenduojamas. Nenaudokite, jei apsauginis sandariklis pažeistas arba jo nėra.