Real Pharm Beef Amino 300 tab.

20,00 €
Kiekis

Real Pharm Beef amino

  • ·         Moksliškai ištirtas amino rūgščių maisto papildymas

  • ·         Speciali iš jautienos baltymų hidrolizato išvesta formulė

  • ·         Gali padėti skatinti anabolinius ir antikatabolinius procesus

  • ·         Dalyvauja kolageno gamyboje

  • ·         Rekomenduojamas jėgos ir ištvermės, o taip pat komandinėms sporto šakoms

  • ·         Tinka sportininkams, kurių baltymų poreikis yra padidintas

Real Pharm Beef Amino yra aukštos kokybės ir bioprieinamumo hidrolizuoti jautienos baltymai, kurie dalyvauja kolageno gamyboje, gali padėti palaikyti anabolinius (raumenų vystymo) procesus ir apsaugoti organizmą nuo raumeninio audinio irimo intensyvios jėgos ir ištvermės treniruotės metu.

Real Pharm Beef Amino tiekia pilną spektrą ir maksimalų kiekį idealaus santykio esminių ir neesminių amino rūgščių, įskaitant dvi labai svarbias amino rūgštis: gliciną ir proliną. Šios amino rūgštys yra svarbios kolageno gamybai. Kolagenas yra struktūrinis baltymas, iš kurio formuojamos molekulės, kurios sudaro ir stiprina sausgysles, raumeninį audinį, jungiamąjį audinį, plaukus, odą ir vidaus organus. Kaulai ir dantys formuojami kolageną jungiant su mineralais.

Real Pharm Beef Amino yra produktas, išgautas iš jautienos mėsos, turinčios daugiausiai amino rūgščių (daugiau nei išrūgose, piene ar kiaušiniuose). Hidrolizuoti jautienos baltymai turi 350% daugiau baltymų, nei jautienos kepsnys, ir jokių riebalų ar cholesterolio.

Real Pharm Beef Amino rekomenduojamas ir skirtas visiems fiziškai aktyviems žmonėms, nes amino rūgštys šioje unikalioje formulėje gali padėti raumeniniam audiniui optimaliai prisitaikyti prie fizinio krūvio.

Real Pharm Beef Amino taip pat rekomenduojamas bet kam, kas nori vartoti esmines amino rūgštis, norėdamas palaikyti optimalią kaulų, sąnarių, plaukų, odos ir nagų sveikatą.

Maisto papildas

Tabletės

300 tablečių

Tabletės svoris: 1300 mg

Grynasis kiekis: 390 g

Rekomenduojama paros norma: 2 tabletės.Sudedamosios dalys: jautienos baltymų hidrolizatas; lipnumą reguliuojančios medžiagos - monokalcio fosfatas, silicio dioksidas; emulsiklis - magnio stearatas.

Sudėtis:, 1 tabletėje, 2 tabletėse

Jautienos baltymų hidrolizatas, 1000 mg, 2000 mg

Sudedamosios dalys: jautienos baltymų hidrolizatas; lipnumą reguliuojančios medžiagos - monokalcio fosfatas, silicio dioksidas; emulsiklis - magnio stearatas.

Vartojimas: 1 porciją (2 tabletes) 1 kartą per dieną.

Įspėjimai: Produktas skirtas suaugusiems, sveikiems asmenims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.