Real Pharm Beef Protein 1800g.

55,00 €
Skonis
Kiekis

Real Pharm Beef Whey – tai hidrolizuotas jautienos baltymų izoliatas, išgaunamas iš natūralios jautienos. Hidrolizuota šio baltymo forma užtikrina greitą jo virškinimą ir įsisavinimą. Jautienos baltymo sudėtyje yra visos svarbiausios aminorūgštys, įskaitant ir 9 esmines, kurių pats organizmas negali sintetinti, tad jas reikia gauti su maistu (histidinas, izoleucinas, leucinas, lizinas, metioninas, fenilalaninas, treoninas, triptofanas, valinas).

Šis baltymas puiki alternatyva pieno baltymui, ypač tai rekomenduojama žmonėms, netoleruojantiems laktozės ar patiriantiems alergines reakcijas nuo pieno ir dėl to negalintiems vartoti įprastų baltymų. O juk baltymai sportuojančiam ir augančiam organizmui yra būtini, nes padeda palaikyti ir išsaugoti raumenų masės augimą. Real Pharm Beef Protein yra aukščiausios kokybės hidrolizuotas jautienos baltymų izoliatas.

rp beef protein

Maisto produktas sportuojantiems

Milteliai (braškių skonio, su saldikliais)

60 porcijų

Vienas kaušelis: 30 g.

Grynasis kiekis: 1800 g.

Rekomenduojama paros norma: 1 kaušelis (30 g).

Sudėtis 100 g., 1 porc. (30g)

Energinė vertė, 361 kcal/1511 kJ, 108 kcal/453 kJ

Riebalai, 1 g, 0,3 g

Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 0,4 g, 0,12 g

Angliavandeniai, 3 g, 0,9 g

Iš jų cukrų, 3 g, 0,9 g

Baltymai, 85 g, 25,5 g

Skaidulinės medžiagos, 0,8 g, 0,24 g

Druska, 0,5 g, 0,15 g

Sudedamosios dalys: jautienos baltymų hidrolizatas (iš jautienos mėsos); kvapiosios medžiagos; tirštiklis - ksantano derva; saldiklis - sukralozė; dažiklis - raudonųjų burokėlių ekstraktas.

Vartojimas: Išplakame 1-ą porciją (1-ą kaušelį) su 200-300 ml vandens, pieno, ar jūsų mėgstamo gėrimo. Sporto dienomis vieną porciją būtinai išgerti tuoj pat po treniruotės. Ne sporto dienomis iškart ryte atsikėlus arba tarp valgymų. Priklausomai nuo baltymų poreikio, porcijų kiekis per dieną gali būti padidintas.

Įspėjimai: Produktas skirtas suaugusiems, sveikiems asmenims. Netinka sergantiems inkstų ligomis. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.