Real Pharm Taurine 300g.

15,00 €
Kiekis

Real Pharm Taurine - papildas, turintis 100% taurino - vienos iš labiausiai paplitusių amino rūgščių žmogaus organizme. Taurinas gali padėti pagerinti dėmesį ir koncentraciją, padėti stimuliuoti imuninę sistemą ir palaikyti daugelio organų ir sistemų funkcijas

Kam Vartojamas Taurinas?

Žmonės vartoja taurino papildus įvairiais tikslais, įskaitant:

·         Sporto rezultatams gerinti, kultūrizmui;
·         ADHD (dėmesio deficito hiperaktyvumo sutrikimas);
·         Nerimas ir depresija
·         Hipercholesterolemija (didelis cholesterolis);
·         Hipertenzija (padidėjęs kraujospūdis);
·         Psichinės veiklos gerinimas;
·         Akių sveikata;
·         Anti-senėjimui ir ilgaamžiškumui;
·         CHF (stazinis širdies nepakankamumas);
·         Traukulių sutrikimai (epilepsija);
·         Hepatitas ir kepenų liga;
·         Tinklainės sutrikimai;
·         Cistinė fibrozė;

Sporto rezultatams gerinti- taurinas naudojamas dėl gebėjimo pagerinti sportininkų fizinį pajėgumą, nes taurinas padeda raumenis aprūpinti maisto medžiagomis ir energija, mažina raumenų irimo procesus, skatina riebalų oksidaciją, dalyvavauja termoreguliacijos procesuose, gerina kreatino, amino rūgščių ir kitų maistingųjų medžiagų įsisavinimą, pasižymi antioksidaciniu poveikiu,geriną metabolizma, reguliuoja elektrolitų pusiausvyra organizme.

ADHD (dėmesio deficito hiperaktyvumo sutrikimas)- taurinas naudojamas didelėmis dozėmis gali būti naudojamas ADHD gydymui , kitaip tariant taurinas turi teigiama įtaka kovojant su nerimu , demesingumo stoka ir hyperaktyvumu.

Nerimas ir depresija- Taurinas pasižymi antidepresantinėmis savybėmis. Ir taurino stoka yra vienas iš faktoriu galinčių įtakoti depresijos vystymąsi.

Didelis cholesterolis- Kiekvieną dieną suaugęs žmogus suskaido apie 500mg cholesterolio ir paverčia jį tulžimi. Tam reikia specifinių aminorūgščių, tokių kaip taurinas.

Padidėjęs kraujospūdis-tyrimais įrodyta , kad taurinas gali sumažinti kraujospūdi ,tai pat vartojant taurina buvo pastebėta pagerėjęs kraujagysliu išsiplėtimas , ilgalaikis taurino vartojimas turi teigiama itaka kraujagyslių funkcijai siekiant išvengti hipertenzijos.

Akių sveikata- taurinas yra gausiausia amino rūgštis akies tinklainėje ir padeda apsisaugoti nuo tinklainės degeneracijos.Tai pat sumažėjęs taurino kiekis gali turėti įtakos akių sutrikimams, tokiems kaip glaukoma ir diabetinė retinopatija.

Anti-senėjimas- Su amžiumi smegenyse mažėja taurino kiekis , naudojant taurino turinčius papildus galima pagerinti ilgalaike atmintį , tai pat mokslininkai tiki , jog vartojant taurino papildus galima išvengti tam tikrų su amžiumi susijusių neurodegeneracinių ligų.

rp taurine

Taurine, RealPharm. Maisto papildas, milteliais.

Grynasis kiekis: 300g (75 porc.).

Porcijoje yra (4g): taurinas 3960mg, vitaminas C 40mg. 

Sudedamosios dalys: taurinas, l-askorbo rūgštis.

Vartojimas: ištirpinti 4g produkto (1 dozatoriaus samtelis) 150-300ml vandens ar sulčių. Vartoti kartą per dieną.

Laikymo sąlygos: Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.  

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar maitinančioms moterims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Gamintojas: Real Pharm sp. z o.o., Okulickiego 7/9, 05-500 Piaseczno, Lenkija.

Kilmės šalis: ES.

Platintojas: INTMAN, UAB, V.Krėvės pr. 43, LT-49440 Kaunas, Lietuva. Tel.: 8-675 11557.

Partija: žr. ant pakuotės.

Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės.