Biotech USA Calcium Complete 90 kaps.

7,00 €
Kiekis
Išparduota

Kalcis -būtinas mineralas žmogaus organzmui, atsakingas už kaulų, dantų formavimąsi.

Biotech Calcium Complete - kuriant šį produktą, buvo atsižvelgiama ne tik į veikliųjų medžiagų kiekį, bet ir į jų sudėtingumą. Be kalcio ir fosforo, kurie dažniausiai atsakingi už normalių kaulų ir dantų priežiūrą, į produktą gamintojas pridėjo vitamino D, atsakingo už geresnį šių dviejų mineralų pasisavinimą ir panaudojimą. Visaverčiam palaikymui į produktą taip pat buvo pridėtas vitaminas K, kuris taip pat padeda palaikyti normalius kaulus.

Grynasis kiekis: 106g. -  90 kapsulių (30 porcijų)

Maistinė vertė, 3 kapsulės,  RMV%*

Kalcis, 751 mg, 114%

Fosforas, 459 mg, 66%

Vitaminas D, 6,0 µg (240 IU), 120%

Vitaminas K, 30 µg, 40%

*Referencinė maistinė vertė

Sudedamosios dalys:  Ortofosforo rūgšties kalcio druskos, lipnumą reguliuojančios medžiagos (riebalų rūgščių magnio druskos), kapsulės apvalkalas [želatina, vanduo, dažai (titano dioksidas, geležies oksidai ir hidroksidai)], cholekalciferolio formulė, filochinono formulė.
Pagaminta naudojant įrenginį, kuris apdoroja pieno, kiaušinių, sojos, riešutų produktus, žuvį ir vėžiagyvius, gali būti jų pėdsakų.
Vartojimas: išgerkite po 1 kapsulę, tris kartus dienoje, gausiai užgeriant vandeniu, tarp valgymų.

Įspėjimai! Šis produktas nerekomenduojamas žmonėms, kurie vartoja kumarino tipo vaistus nuo krešėjimo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos! Svarbu sveika ir subalansuota mityba. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Jei esate nėščia, planuojate pastoti ar maitinate krūtimi, prieš vartodami šį produktą pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Prieš pradedant vartoti, rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.

Gamintojas: BioTech USA Kft. 1033 Budapest, Kiscsikós köz 11., Hungary

Kilmės šalis: Vengrija